Plastcentar-18 je društvo koje se trideset godina uspešno bavi proizvodnjom plastične ambalaže od ekstrudirane folije, trgovinom na veliko i malo i inženjeringom. Tokom godina se polako širila paleta proizvoda, a sa nabavkom nove opreme 2014. godine i upošljavanjem novih radnika, povećani su proizvodni kapaciteti i krenulo se u osvajanje novog evropskog tržišta. Proizvodni kapaciteti dodatno su dopunjeni 2017. godine, nabavkom novih automatskih linija za konfekcioniranje folije, visoke produkcijske moći. Pored proizvodnje kesa tregerica, butik kesa, vreća i folija, razvojni prioritet naše kompanije jeste proizvodnja visokokvalitetnih folija za pakovanje peleta i sličnih materijala.

Plastcentar-18

Oko 40% proizvodnje namenjeno je izvozu, dok je primarna orjentacija domaće tržište, gde se možemo pohvaliti saradnjom sa velikim brojem uspešnih trgovinskih lanaca, kao i sa privrednim subjektima iz oblasti prerađivačke industrije, sa kojima sarađujemo u kontinuitetu, stvarajući čvrste poslovne i prijateljske veze. Rast i razvoj naše kompanije, kao i osvajanje tržišta, podržani su našim dobavljačima, od kojih nabavljamo sirovine visokog kvaliteta.

Dobru saradnju negujemo sa svim svojim poslovnim partnerima, uz garancije visokog kvaliteta proizvoda i usluga, kao i brzu realizaciju dogovora i isporuku proizvoda!


Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *